Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt
 
         
   
   
             
  Box palete i kutije > Kutije Box palete Palete Rabljene (euro) box palete  
 

 

Box palete i kutije

Bilo da je riječ o procesima u proizvodnom pogonu, skladištenju, izvoznom poslu, komisioniranju ili transportu, izlaganju robe u trgovini box palete i kutije iz naše ponude su spremne nositi se sa izazovom. Naši inženjeri i prodajni stručnjaci za vas su je pomno odabrali u nadi da će zadovoljiti vaše potrebe i da zadovoljstvo neće jenjati ni nakon desetak i više godina korištenja. Box palete i kutije se u prvom redu razlikuju po materijalu od kojeg su izrađeni, završnoj obradi, gabaritima po kojima se razvrstavaju u grupe, kao i samom dizajnu koji također ima značajnu ulogu kod razvrstavanja ovog tipa proizvoda.

Kroz ovu web prezentaciju pokušat ćemo vam pokazati samo dio ponude, za sve ostalo naši stručnjaci su na raspolaganju kroz savjete i izradu kompletnog tehnološkog rješenja za vaš projekat bilo da se radi o početku posla ili širenju postojećih kapaciteta i asortimana robe.

 

 
Montažno opremanje d.o.o. | Kopilica 62, 21000 Split, Hrvatska | Tel.: +385 21 244 226 |  Mob: +385 98 341 956 | e-mail: info@modularna.eu
Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt  
Copyright © 2013 Bastra