Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt
 
         
   
   
           
  Polični regali Barijere Pakirna oprema Box palete i kutije
  Paletni regali Ručni viličari Etažna skladišta Ogradni sistemi-exop
  Drive-in regali Protočni regali Pregradni sustavi Radni stolovi i ormari
  Konzolni regali Mobilni sustavi Pretovarne rampe Platforme za komisioniranje
 

 

Proizvodi

Zašto izabrati našu opremu, unatoč širokoj ponudi na tržištu metalnih konstrukcija i opreme iz područja skadišne logistike. Odgovor je vrlo jednostavan: kvaliteta, cijena i raspoloživost u svakom trenutku. Kroz ove stranice, pokušat ćemo vam prezentirati opremu koju distribuiramo a koju je naš tim inženjera izabrao za vas i na raspolaganju je da vam ponudi kvalitetno riješenje, za bilo koji skladišni problem.

Bilo da se radi o proizvodnom pogonu, skladištu, trgovačkom ili distributivnom centru, radionici, podrumu ili garaži, lageru građevinskog materijala, pogonu za preradu mesa ili ribe, poljoprivrednoj proizvodnji, velikim hladnjačama, centrima za uskladištavanje voća ili povrća, i svim drugim poslovnim interijerima prihvaćamo izazov i nudimo riješenje. Također, kada su u pitanju eksterijeri, za koje je potrebna ograda i barijere kao što su rampe ili stupovi, imamo riješenje. Veliki izbor uređaja i strojeva, kao što su pakirni ili pretovarni, razne platforme i etaže. Oprema za pomoćne objekte u pogonima ili skladištima, garderobni i drugi ormari, stolovi za radionice i ostalo.

Skladištenje je naš profesionalni izazov.

 
Montažno opremanje d.o.o. | Kopilica 62, 21000 Split, Hrvatska | Tel.: +385 21 244 226 |  Mob: +385 98 341 956 | e-mail: info@modularna.eu
Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt  
Copyright © 2013 Bastra