Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt
 
         
   
   
               
  Paletni regali > Super 4-5-6 Superbuild Unibuild Superbo Bi-bloc  
 

 

Paletni regali: Super 4-5-6

Posebnost ovog tipa regala je u njegovom posebnom i jedinstvenom obliku vertikale. Ona se sastoji od stupa, koji je u presjeku potpuno zatvoren, četvrtasti profil, bez otvora po obodu. Sa osam vezivih točaka na sve četiri strane.

Pošto je moguće u istoj ravnini kačiti grede u sva četiri pravca, ovaj tip regala je prikladan kako za klasično skladištenje paleta, drive-in sustav tako posebno i za podove i etaže. Primjenjuje se i kao podkonstrukcija fotonaponskih panela.

Zbog svog jedinstvenog oblika, moguće je upariti dva, četiri ili više stupova u jednu cijelinu kojoj se na taj način povećava višestruko nosivost, pa se tako postižu podesti većih nosivosti ili podkonstrukcija za bilo koje druge namjene. Često se projektiraju kompletne samonosive konstrukcije od ovog tima stupa.

Sam obilik presjeka mu daje izuzetna svojstva kada je u pitanju izvijanje, a površinska obrada koja je u ovom slučaju toplo cinčanje postupkom – Sendzimir mu daje i dobra svojstva, kada je riječ o otpornosti na koroziju i primjeni u higijenski zahtjevnim prostorima, kao što su rashladne komore i drugi prostori koji su u doticaju sa hranom

  Galerija: Super 4-5-6
 
     
  Preuzmite katalog > Super 4-5-6
     
   • Paletni regal - Kako poslati upit?
   
 
Montažno opremanje d.o.o. | Kopilica 62, 21000 Split, Hrvatska | Tel.: +385 21 244 226 |  Mob: +385 98 341 956 | e-mail: info@modularna.eu
Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt  
Copyright © 2013 Bastra