Naslovna   O nama/About us   Download   Kontakt
 
         
   
   
             
  Pakirna oprema > Omatalice i strojevi za pakiranje Alati Stretch folija i trake Vezačice  
 

Pakirna oprema

Strojevi za pakiranje su neizostavni dio strojne opreme u većini proizvodnih procesa, a kod skladištenja, komisioniranja i distribucije robe kada je u pitanju manipulacija sa paletom kod većeg broja paleta omatalica, a kod jedne do pet paleta dnevno alati i pomagala za ručno pakiranje. Ušteda na pakiranju se postiže reguliranjem zatezanja stretch folije, i to od 150-250%, što je strojevima za pakiranje iz naše ponude osnovna karakteristika. U prehrambenoj industriji, industriji prerade mesa i ribe, pakiranju poljoprivrednih proizvoda, kozmetičkih proizovda, industrijskoj proizovdnji općenito koriste se i razni oblici pakiranja u kartonske kutije za koje se koriste ručni, pneumatski ili baterijski uređaji za natezanje trake PET/PE ili metalne, sa metalnim spojnicama.

Kada postoji potreba za pakiranjem ili vezanjem za paletu i pojedinačnog komada kao što je svitak trake ili lim na paleti, vrata ili prozori i dr. Također se koristi čelična i plastična traka ili omatalice sa posebno prilagođenim okretnim stolom.

Montažno opremanje d.o.o. | Kopilica 62, 21000 Split, Hrvatska | Tel.: +385 21 244 226 |  Mob: +385 98 341 956 | e-mail: info@modularna.eu